Корнелия Нинова: Ловеч е поредният пример на събрана в едно гражданска и партийна подкрепа за промяна

15:30, 07 сеп 19 / ИЗБОРИ 2019 25 2490 Topnovini

Ловеч е поредният пример на събрана в едно гражданска и партийна подкрепа за промяна. Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова.

"Кандидатът ни за кмет на Ловеч е Радина Банкова - председател на Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил, в която членуват 120 фирми", допълни лидерът на червените.

Нинова подчерта, че ловешката организация с 87 "за" и трима въздържали се е издигнала надпартийна кандидатура. Другите кандидати Минчо Казанджиев и Милко Недялков си направиха самоотвод в полза на Радина Банкова. Общата ни цел е да осигурим по-добро управление на общината и по-качествен живот за гражданите й. Общото ни средство е платформата на БСП за местни избори - за безплатни детски градини, работеща добре ловешка болница, качествени пътища между населените места, стимули за местния малък и среден бизнес.

Ще ни подкрепят и други партии и граждански организации", категорична е Корнелия Нинова.За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Как ви се отразява седенето вкъщи?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 181 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.