Маноловa: Превръщането на София в чист и зелен град е мой основен приоритет

13:34, 07 сеп 19 25 3506 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Неслучайно започнахме събирането на подписи от Южния парк. Превръщането на София в чиста и зелена столица ще бъде основен приоритет в моята програма за управление, заяви Мая Манолова, цитирана от „Фокус“.

Тя посочи, че това включва не само разширяването и създаването на нови паркове, но и поддържането и облагородяването на междублоковите пространства, които практически са занемарени. По думите й въпросите за чистотата в града са свързани и с транспорта и качеството на въздуха.

Стартира кампанията на Мая Манолова за събиране на подписи

Жителите на „Обеля“ ме викнаха спешно, защото, както обичат да правят, в празничния ден бяха започнали да поставят колчета за изграждане на ограда в едно от междублоковите пространства, където след това да започне строителство. Няма да допусна това”, коментира Манолова.

Мая Манолова попита сегашния кмет Йорданка Фандъкова защо процедурата за почистване на столицата се провежда година преди да изтече договорът на вече наетите фирми. „Какво се случва с обещанието да има общинско предприятие, което да поддържа чистотата в града”, попита още тя.

Манолова съобщи, че ще представи програмата си на 17 септември, в Деня на София.Ще поканя медии и след това ще оставя програмата отворена до началото на предизборната кампания, за да могат столичани да я поправят и направят своите предложения“, отбеляза тя.

Паргов: Манолова има най- много номинации за кмет, голяма част от другите кандидати си дават отвод

Мая Манолова благодари на подкрепилите я за кмет и съобщи, че е започнала подготовката на списък със застъпници, като в него вече се записват млади хора, които искат честни избори.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама