Кристоф Ламбер оглавява журитo на CineLibri

15:33, 05 сеп 19 / Култура 25 2161 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Френско-американската кинозвезда Кристоф Ламбер оглавява журито на петото юбилейно издание на международния кино-литературен фестивал CineLibri, съобщи БНР.

Празничната церемония по награждаване на носителите на отличия за най-талантлива литературна адаптация ще се състои на 13 октомври в зала 1 на НДК от 19:00 ч. и ще бъде съпроводена с премиерна прожекция на филма „Тази, която не съм” с Жулиет Бинош.

Конкурсната програма на петото издание на CineLibri е изключително силна и включва 12 филма, вдъхновени от разнообразни по характер литературни произведения.

За качеството на продукциите допринася ослепителният кастинг – сред актьорите, които ще видим на големия екран, се нареждат Кейт Бланшет, Хана Шигула, Катрин Деньов, Бруно Ганц, Никол Кидман, Ръсел Кроу, Харви Кайтел, Тони Сервило и Валерия Голино.

Билетите за събитието на 13 октомври са в продажба на сайта на CineLibri и на касата на НДК с промоционална цена от 10 лв. за earlybirds, валидна до 18 септември. След 18 септември редовната цена на билетите ще бъде 12/15 лв.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама