СДС пита Манолова

14:25, 05 сеп 19 25 2847 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От СДС зададоха 7 въпроса на Мая Манолова, която подаде оставка като омбудсман, и беше издигната за кмет на София от Инициативен комитет.

СДС питат: какво е отношението й към 9 септември; какво е мнението й за паметника на Съветската армия в столицата и идеята да се демонтира.

От партията искат да знаят кога ще стане ясна програмата й и кога ще видят осъществяването на „идейния оксиморон“ обединение на леви и десни.

На кого оставяте хората, които разчитаха на Вас като омбудсман“, питат още от СДС и допълват не смята ли, че защитата на онеправданите от цяла България е по висша мисия от тази да оглави София.

СДС се интересува и дали всъщност битката на Манолова не е за „Московска“ 33, а за „Позитано“ 20, защото „дясна София е голям залък за кадър на социалистите“.

Друг въпрос към Мая Манолова е ще изостави ли софиянци, ако стане кмет, за да се впусне в политическо предизвикателство за нов пост, както вече е правила.

Мая Манолова: София няма кмет, а изпълнителен директор

Десните питат и защо тя не издигне своя листа с общински съветници, и на съветниците от БСП ли ще разчита под етикета „независим кандидат“.

Ако приемате съвети от най-старата демократична партия в България, запомнете: лява и дясна политика винаги ще има, не само у нас, но и навсякъде, където има демокрация”, заявиха от партията.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама