Нинова: БСП може да промени модела на управление в общините

10:32, 05 сеп 19 25 2067 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сигурно няма да е лесно, но тръгваме с надежда и вяра, че може да се промени моделът на управление на общини. Внесохме току-що 10 хил. подписа". Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти след регистрацията в ЦИК за местните избори, съобщи „Фокус“. Тя отбеляза, че партията има много богата палитра от кандидати.

На много места общинските структури издигат местните авторитетни личности, около които се обединява само БСП. Лидерът на партията заяви, че онези, които искат промяната, но не могат сами, търсят БСП.

"БСП за България" се регистрира в ЦИК за местните избори

Нинова посочи, че решението дали БСП ще подкрепи Мая Манолова за кмет на София ще бъде взето  от градската конференция на 11 септември и на 15-ти от Националния съвет. На въпрос дали има други номинации за кмет на София, Нинова отговори, че има и много други.

Лидерът на БСП подчерта, че БСП ще се бори за повече общини с безплатни детски градини, работещи общински болници. БСП иска увеличаване на 100 % на кметовете. „Удвояване на резултата, който имаме сега. Очакваме от това, което виждаме неприятна и компроматна кампания. Съдим по това, което започва с Мая. Ще отговорим с конкретни предложения за общинското и местно самоуправление, позитивно, с млада, свежа и хубава кампания", коментира още Нинова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама