Рашидов: София няма нужда от експерименти

08:16, 05 сеп 19 25 2254 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

София няма нужда от експерименти. Това каза председателят на Комисията по културата и медиите и народен представител от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов по bTV .

Според него като се установи работещ кмет, той трябва да остане и да работи. "Останалото е говорилня", подчерта депутатът от ГЕРБ.

На въпрос дали управляващите ще загубят София, Вежди Рашидов отговори: "Защо трябва да се загуби София? Защо го приемаме като някакъв салам, който сега ще видим кой ще го яде. София е един жив организъм, в който живеем всички ние. Защо гледаме София като една говорилня, където с говорене трябва да обсебим? Живеем в този град".

Фандъкова: Мога да покажа на Манолова една по една новите 100 детски градини

По отношение на прогнозите на социолозите за преднина на Мая Манолова, Рашидов посочи, че малко го интересуват тези проучвания.

"Мен ме интересува кой е градивният кмет. Разликата да се говори и да се прави е много голяма. В България изработихме една плеяда хора, които много хубаво говорят, но никога не са правили нищо. Това е нещо като културолог - не може да рисува, но благодарение на Пикасо съществува", обясни Вежди Рашидов.

Манолова: Единствената ми кауза е победа на изборите в София

Във връзка с критиките на опозицията за практиката на Бойко Борисов да обикаля с джипа си населените места, Рашидов подчерта, че лидерът на ГЕРБ е направил монолитна партия. "За тази партия работи години наред. Това не се прави с разходка с джипа. Бойко Борисов е правил малките си грешки. Никога не ги е отричал, но когато трябва да се стабилизира, се стабилизира", заяви още Вежди Рашидов. По думите му всяка грешка му е пример да се оправи по-нататък. "Не джипът, самият Бойко Борисов като лидер излезе и се оправи", допълни още Рашидов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама