Снимки на деня 6 септември 2019

13:40, 06 сеп 19 25 5648 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отбелязваме 134 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия
Сателитни снимки преди и след преминаването на урагана Дориан през Бахамите. До момента загиналите са 30, но се очаква да се увеличат през следващите дни.
Стена с послания в подкрепа на протестите в Хонконг, които след три месеца доведоха до изтеглянето на предлагания закон за екстрадицията, който позволяваше прехвърляне на криминално проявени в Китай.
Супермаркет Lidl Zero - първият енергийно ефективен супермаркет в Холандия. Сметките за ток на магазина са нулеви благодарение на слънчевите панели върху покрива и върху автомобилите на паркинга, както и приспособления за съхраняване на топлината и студа.
Директорът на Националния зоопарк на Никарагуа храни бебе хипопотам, спасено от цирк.
Папа Франциск целува дете по време на посещението си в болница в Мапуто, Мозамбик. Светият отец е на обиколка на Мозамбик, Мадагаскар и Мавриций.
Далай Лама изнася лекция в будисткия храм Цуглагханг край град Дарамсала, Индия.
Испанският крал Фелипе VI пристига във военния музей в Толедо, където ще наблюдава протичането на военни разработки в Института по история и военна култура.
Здравни работници в център за лечение на ебола в Мангина, ДР Конго. Епидемията досега е убила над 2000 души.
Сладководни медузи Craspedacusta sowerbii в езерото Кьозеп баня в Унгария, появили се заради покачване на температурата на водата и нейната чистота. Видът е инвазивен, характерен за Китай, и по същество не е истинска медуза.
Инсталация в музея Futurium в Берлин, част от изложба, която обръща внимание върху пет теми - Прехрана, Здраве, Енергия, Труд и Градски живот.
Млади афганистанци тренират бодибилдинг в Кабул. ТОзи спорт е дългогодишна традиция в Афганистан и все повече млади мъже го спортуват, особено след падането на талибанския режим.
Продавачка на плодове и зеленчуци от камионче в Банкок, Тайланд.
Отбелязваме 134 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама