Треньор на кралското семейство сее крошета във „Фермата“

15:30, 04 сеп 19 25 3101 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българин с египетски корен и топли отношения с английското кралско семейство влиза в петия сезон на „Фермата“, научи ТОПНОВИНИ.

Бизнесменът попада в обкръжнието на Елизабет II като личен треньор и съветник на бивш морски пехотинец, близък до принц Филип. Биографията на екзотичния участник е белязана от дузина титли по кикбокс, плуване и муай тай, а кариерата му в спорта превзема върхове дори в Азия.

Нашенецът с вариращ адрес между България, Бразилия и Испания, се изявява още като лайф коуч и специалист в изготвянето на хранителни режими.

Доколко силата на позитивното мислене и спортната злоба ще му помогнат в битката за 100 000 лв. в шоуто, ще стане ясно след старта на шоуто на 6 септември.  

„Фермата: Нов свят“ ще събере участници с различен профил, статус и колоритни лични истории.

Социалният експеримент ще потърси причините за една от най-ярките разделителни линии в обществото – тази между бедни и богати.

Сред кандидатите за голямата награда има наследствени богаташи, предприемачи, натрупали състояние с упорит труд и участници, рестартирали живота си от нулата след финансов крах и житейски трагедии. Ще има и хора, които са избрали трънлив и опасен начин на живот.

Орлин Горанов влиза в новия сезон на "Фермата" със специална мисия

За първи път участниците ще живеят в две отделни и напълно автономни ферми, между които има 3-метрова стена, символ на разединението. През първите седмици чорбаджиите ще обитават луксозна къща, сиромасите – съборетина, ще се грижат за две отделни стопанства и ще се състезават едни срещу други.

В ролята на мъдреца този сезон ще влезе Орлин Горанов. Обичаният от няколко поколения певец е единственият, който ще има право да преминава стената, за да сондира настроенията и начина на мислене на богатите и бедните.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама