Мобилното приложение SQUID- Новини и списания стартира в България

15:22, 03 сеп 19 25 2835 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

03 септември 2019 г.- Приложението SQUID, първото персонализирано приложение за новини таргетирано към младото поколение /millennials/. Достъпно е в цяла Европа и от този месец стартира и в България. Потребителите вече могат сами да избират темите, които ги вълнуват, да следват най-новите трендове и творчески да си взаимодействат с най-вълнуващите статии – всичко това в едно приложение.

-           SQUID се ползва безплатно и не изисква регистрация;

-           Повече от 100 новинарски категории и повече от 20 000 източника;

-           Разполага с функции за персонализиране и сортиране на теми, запазване на статии и блокиране на източници, от които не желаете да получавате новини.

SQUID прави новините лесно достъпни и използваеми. Приложението предлага широка гама от теми, от които потребителите могат да избират, за да създават свои персонализирани новини, в които текста се визуалуализира благодарение на изображения и снимки . Алгоритмите на SQUID събират, сортират и дават приоритет на новини от най-вълнуващите източници в интернет, като позволява на потребителите да бъдат в крак с най-важните и интересни събития. В същото време SQUID управлява трафика от целевата група на младото поколение /millennials/ и ги отвежда към източниците на новини.

„Искаме да помогнем на по-младите поколения да преоткрият четенето на новини като забавна, ценна и ангажираща ежедневна дейност”, казва Йохан Отелиус, изпълнителен директор и основател на приложението SQUID.

За SQUID:

Приложението SQUID е разработено от Njuice AB, медийна компания със седалище в Стокхолм, Швеция. Това е бързорастящо медийно приложение, насочено към младото поколение /milleniials/ в Европа, а от скоро и в Латинска Америка. Компанията разширява своята потребителска база с двуцифрени проценти на месец. Приложението SQUID е достъпно безплатно във Великобритания, Италия, Полша, Испания, Франция, Холандия, Русия, Швеция, Германия, Австрия, Швейцария, Австралия, Португалия, Аржентина, Бразилия, Чили, Колумбия, Мексико, Перу, Гърция, Финландия, Норвегия, Дания, Естония, Латвия, Ирландия, Румъния, Чехия, Унгария, България, Сърбия, Словакия, Хърватия, Украйна, Беларус, Турция, Литва, Словения, като разполога и с международна английска и испанска версия. Приложението получава много добри потребителски отзиви в App Store, Google Play Store и Huawei App Gallery,  както и положителна оценка в медиите на всички пазари, където то стартира.

 

Можете да намерите повече информация на www.squidapp.co.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама