Бразилски чиновник към Еманюел Макрон: Клоун, женско пиле, спиш с дракон

11:00, 03 сеп 19 / Свят 25 3187 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бразилският посланик по туризъм и бивш ММА боец Ренцо Грейси публикува видео в Twitter, в което заплаши да удуши Еманюел Макрон, като същевременно обиди съпругата му Брижит заради критиката на френския президент за това, че Бразилия не се справя с пожарите в Амазонка.

52-годишният Грейси бе назначен на поста миналия месец от президента на Бразилия Болсонаро. Задачата му да популяризира туристическия сектор в страната се сблъска с трудности през последните седмици, след като новините за пожарите влязоха в заглавията на световните медии. Посланикът ги нарече „фалшиви пожари“ и отговори с обиди и заплахи на най-гласовития критик на Бразилия в борбата с пожарите - Еманюел Макрон.

„Единственият огън, който се случва тук, е огънят в бразилските сърца и сърцето на нашия президент, клоун такъв”, обърна се Грейси пред камерата към президента на Франция, пише БГНЕС.

„Ела тук, ще те хванат за пилешката шия. Не можеш да ме заблудиш“, казва Грейси във видеото си в Twitter.

В по-късно интервю пред бразилския информационен бюлетин „UOL”, Грейси нарече критиците на страната си „банда клоуни“ и пак се обърна към Макрон, като добави: „Разбира се мнозина ще се учудят защо съм го нарекъл женско пиле, защото мъжествеността му е съмнителна, но не. Срещал съм доста по мъжествени гейове от този имбецил."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама