Корнелия Нинова: Целта ни на местните избори е да увеличим на 100% броя на кметовете си (ОБНОВЕНА)

11:30, 31 авг 19 25 2554 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Уважаеми журналисти, микрофоните са включени. Тук не е Министерския съвет, където ви ги изключват. На ваше разположение сме. Питайте всичко, което ви интересува. Няма неудобни въпроси”. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна към журналистите по време на пресконференция в Русе, където се провежда конференция на БСП за издигане на кандидат за кмет и приемане на листа за съветници.

"Нашият кандидат е Пенчо Милков. Той ще ни липсва в парламента, но русенци ще имат възможност да изберат честен, интелигентен, млад и енергичен кмет”, обяви Нинова.

"Целта на БСП на предстоящите местни избори е да увеличи на 100% броя на кметовете си", заяви Нинова.

По думите ѝ Милков не е участвал в управление, не е разпределял обществени поръчки, не е част от задкулисието - почтен, отдаден на общината професионалист юрист, баща на три прекрасни русенчета.

“Самоизградил се човек- тръгнал от общ работник на строежи и стигнал до доктор по право. Ние сме до него със силна програма за управление на общините, където трябва да остават част от събраните от гражданите данъци, комуналните услуги да се изпълняват от общински предприятия, а не да се дават на концесии, с данъчни стимули за привличане на инвестиции, мерки за чистота на въздуха, програма за жилищна и социална политика за младите хора, специални грижи за възрастните”, каза още председателят на БСП. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама