БСП издигна безпартиен инженер за кмет на Мъглиж

15:34, 30 авг 19 25 2344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

39-годишен безпартиен машинен инженер е кандидатът за кмет на Мъглиж, съобщиха от Областния съвет на БСП в Стара Загора. Златко Острешев бе единствената кандидатура, която единодушно бе подкрепена от общото събрание на  социалистите в общината. 

БСП ще се яви на местния вот в коалиция „За община Мъглиж”, заедно с политическите структури на НДСВ и Народен съюз. Коалицията е отворена за организации и движения, които подкрепят кандидат-кмета и политиката за промяна.

Открито и успешно управление за хората”, обеща Острешев, произхождащ от уважаван род в Мъглиж. По думите му необходими са усилията на всички за желаната от мъглижани промяна.

Обединяваме се срещу разграбването в общината, на 27 октомври ще спрем разрухата в Мъглиж”, с това послание левицата си пожела победа на изборите. Целта е да се увеличи многократно представителството в местната законодателна власт. През този мандат БСП бе с двама съветници в местния парламент. До дни ще бъдат ясни и кандидатите за съветници и кметове на кметства на местната коалиция.

„Вече имаме кандидат за кмет на общината, който мъглижани одобряват, предстоят ни срещи  в селата и разговори с всички политически сили с изключение на ГЕРБ за подкрепа”, посочи председателят на общинската организация Дияна Янева.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама