Филмовият магнат Харви Уайнстийн пледира невинен по ново обвинение в сексуално посегателство

18:10, 26 авг 19 / Свят 25 1286 Topnovini
1
2
3
4
5
6

Филмовият магнат Харви Уайнстийн пристигна в съда, за да се изправи срещу ново обвинение преди процеса за сексуално посегателство, който трябва да започне през септември.

Уайнстийн пледира невинен по обвинителния акт, който добавя две нови обвинения за сексуално посегателство към процеса му през септември.

Въпреки че обвинението не е станало публично достояние, прокурорите твърдят, че е било необходимо да се създаде правна основа за предполагаемата жертва Анабела Скиора, за да даде показания срещу Уайнстийн.

Адвокатът на Харви Уайнстийн се отказа да го представлява

Първите обвинения срещу Уайнстийн се появиха през октомври 2017 г., след съобщения в медиите за негови предполагаеми нападения. Десетки жени заявиха, че ги е изнасилил или извършил сексуално нападение, стартирайки кампания, породила движението #MeToo в Съединените щати.

Харви Уайнстийн продал шест имота преди избухването на скандала

Предполагаемите жертви също съдиха „The Weinstein Company“ и „Miramax“ за това, че са били запознати с предполагаемото поведение на продуцента и са му помогнали да заплашва и третира по неподходящ начин жертвите, съобщи преди това Спутник.

Уайнстийн отхвърли всички обвинения за насилствен секс. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани