Жителите на блок във Варна се оплакват от тормоз от психично болна 

10:19, 22 авг 19 25 2397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Заложници на непрестанен тормоз. Цял блок във Варна живее в омагьосания кръг на проблем с психично болна съседка, съобщи Нова телевизия.

Възрастната жена е на 72 години и живее в общинско жилище повече от 30 години. Хората в блока разказват, жената хвърляла предмети, плашила децата и вдигала шум.

Полицаи откриха трупа на психично болна жена в Плевен

„Проблемите започнаха от 4 години. Аз живея над нея. Почти всяка вечер се чува блъскане, чукане, викане. Агресивна е, употребява алкохол”, заяви Димитър Николов.

„Събирахме подписка от входа, внесохме я в съда. Решението беше, че не е опасна за нас. Според нас тя е опасна за живущите в блока. Няма реакция и от кметството”, заяви друга съседка.

Жена от Добрич е изчезнала от почти 20 дни

И колежките се притесняват от поведението на госпожата. Затова много често при проверка на въпросното жилище, те търсят съдействие от синовете на въпросната госпожа. На нас ни трябват твърди, неопровержими доказателства, че въпросната жена е опасна и нарушава обществения ред. Предприели сме редица мерки, но се оказа, че има подаден един единствен сигнал миналата година”, обясни Николай Костадинов, кмет на район „Владислав Варненчик”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама