Кобрата: Искам световната титла, а не просто да се бия с неизвестни боксьори

10:46, 20 авг 19 / Спорт 25 2060 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кубрат Пулев се стреми към световната титла и за това фокусът му в момента е основно върху победителя от реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа. Българинът заяви, че след това може да обърне внимание на Тайсън Фюри, съобщи bTV.

Думите на Кобрата са в отговор на обвиненията на британеца, че много боксьори, сред които и той, са отказали да се изправят срещу него.

"Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента са заети, просто за да си направи малко пиар. Преди няколко години Фюри отказа да се бие с мен и не защото нямаше възможност - какъвто е моят случай сега. Той беше свободен. Беше уплашен", заяви Кубрат Пулев.

Тайсън Фюри: Пулев, Поветкин и Милър отказаха да се бият с мен

Миналия октомври Кобрата победи в "Арена Армеец" братовчеда на Тайсън Фюри - Хюи Фюри, и така отново стана задължителен претендент на Международната боксова федерация (IBF).

Кубрат Пулев: Подготвям се за победителя от Руис - Джошуа

"Първата ми цел е да стана световен шампион, а не просто да се бия с произволни, неизвестни боксьори, както той прави. Спечелването на тези пояси е основният ми фокус сега. Редът на Фюри ще дойде. Когато това се случи, ще го направя точно толко безсилен, колкото бе и братовчед му, който също говореше много", добави Пулев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама