Акцент на деня: Продължава разследването на случая в Негован

17:30, 19 авг 19 25 2500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължава разследването на случая в Негован. Вчера край водоема в селото бяха открити разчленени човешки останки. Първо беше намерено едно тяло, а по-късно още едно. По първи експертизи телата са на възрастен мъж и жена. Най-вероятно са били убити преди 2 месеца. Първоначално са смъртоносно простреляни в главата, а след това разчленени и изхвърлени край водоема.

Останките са били поставени в найлонови пликове и варели. Все още не ясна самоличността на жертвите.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи. че от експертизите може да се заключи, че престъплението е извършено отдавна.

Основната версия, по която се работи, е убийство. Румяна Арнаудова обясни, че жертвите са убити с огнестрелно оръжие, преди да бъдат разчленени. Открити са рани от оръжие и по двата черепа.

Полицията разлседва има ли връзка между двете тела и преглежда профилите на безследно изчезналите хора в последните години. Според прокуратурата е възможно убиецът да е познавал добре жертвите и затова да не са били обявени за издирване. Арнаудова не изключи и вариант да са били убити от родственик, който да няма интерес да бъдат издирвани.

Криминалистите продължават да изследват района, защото периметърът е голям. Намерено е портмоне с ключ за автомобил и монети. Няма информация да е открито друго тяло.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама