Слънце ни очаква през новата седмица

07:10, 19 авг 19 25 1690 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В понеделник ще е слънчево, след обяд над планинските райони - с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен, източен вятър. Максималните температури ще бъдат между 29 и 34 градуса.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до умерен източен вятър, като максимални температури на въздуха ще са 27 - 30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е слънчево, след обяд ще се развие незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, по билата - до умерен, североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22 градуса, на 2000 метра - около 15 градуса.

От вторник нататък ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове в низините - отново горещо. Ще духа слаб източен, в източната половина от страната - до умерен изток-североизточен вятър. Температурите ще се повишават и в сряда преобладаващите максимални ще са между 31 и 36 градуса; по-ниски, до 27-29 градуса, ще остават по Черноморието.

В сряда над източните райони ще има временни увеличения на облачността, без валежи.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама