ВМРО предлага химическа кастрация като наказание при изнасилване

09:46, 18 авг 19 / Политика 25 2787 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Искаме премахване на съкратеното съдебно следствие, което води до намаляване на присъдите при тежки престъпления. Това е записано в позиция на ВМРО, изпратено до медиите.

Тя е по повод изнасиленото и убито 7-годишно дете в сливенското село Сотиря, за което е обвинен 21-годишният Мартин Трифонов.

“Поставяме на фокуса на обществото и химическата кастрация като наказание при изнасилване, педофилия и други сексуални извращения. Практиката се прилага отдавна в други държави”, пише още в позицията на партията. 

“Преди Кристин (убитото в Сотиря дете) има много дълъг списък с придобилите публичност подобни нечовешки зверства”, напомнят от ВМРО.

7-годишно момиченце е изнасилено и убито в сливенско село

„С риск да бъдем отново охулени от пролибералните среди и защитниците на човешките права от средите на НПО-сектора, ние няма да отстъпим от исканията си, които отстояваме от години и за които днес сме категорични, че българското общество е узряло и ги подкрепя. Тук идва и мястото на Концепцията на заместник министър-председателя по обществен ред и сигурност и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов за справяне с несоциализираните маси. Маргинализацията няма етнос, раса и цвят на кожата. Нейният език е универсален – отричане на всякакви ценности, порядки и морал, съпровождани с необяснима жестокост и насилие, се отбелязва още в съобщението на партията.

Каракачанов: Случаят в Сотиря показва, че концепцията ми за ромите трябва да бъде приета

„Няма място за повече политиканстване и „тупане на топката“ по тези въпроси. Ние от ВМРО ще отстояваме докрай своите позиции”, предупреждават от ВМРО.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама