ПП АБВ и БСП излизат с общ кандидат за кмет в пловдивската община Родопи

12:45, 12 авг 19 / Политика 25 1568 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
СНИМКА: ПП АБВ
СНИМКА: ПП АБВ

ПП АБВ и БСП излизат с общи листа и кандидат за кмет в пловдивската община Родопи.

Водач на листата е зам.-председателят на АБВ Владимир Маринов, а кандидат за кметското място е Павел Михайлов.

„Ние си стиснахме ръцете като коалиция „БСП-АБВ“. Изключително щастлив съм да видя, че можем да разговаряме с БСП като равен с равен, че на нас се гледа изключително сериозно и съм убеден в крайния резултат. А той е да поставим началото на отстраняването от управлението на ГЕРБ на първо място в община Родопи, в последствие - и в множество общини в страната, защото срастването ГЕРБ - държава – община в последните години достигна своят пик и нещата трябва да бъдат поставени на друга основа”, коментира Маринов по време на пресконференция в Пловдив. 

„Нищо положително не се случва в общината, откакто управлява ГЕРБ", каза кандидатът за кмет от коалиция „БСП –АБВ” Павел Михайлов.

„Целта ни е да спрем тандема Пламен Спасов –Таня Бочукова! Виждаме деградация, разрушени улици и тротоари, а в общината не е влязъл нито лев по европейски програми“, добави той.

Михайлов е втори мандат общински съветник от БСП в община Родопи.

В  момента се водят разговори между двете формации на национално ниво за общо явяване на изборите в цялата страна, включително и в областните центрове като София, Пловдив, Варна и Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама