Неправилно спускане е причина за смъртта на младежа в Приморско, смятат от аквапарка

12:44, 09 авг 19 25 1631 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Неправилно спускане по пързалката е най-вероятната причина за нещастния случай, при който е загинал 18-годишният Станислав Голев в Аквапарка на Приморско, заявиха от атракционното заведение, съобщи БГНЕС.

Днес то е затворено за посетители, след като от Прокуратурата в Бургас назначиха нова травматологична експертиза, която ще бъде готова най-рано утре.

До момента няма привлечен обвиняем по случая.

Управителят Николай Михайлов каза, че на всеки пост има охранител и че най-вероятно пързалката не е ползвана според указанията, а загиналото момче се е спуснало с главата напред.

„За съжаление, не съм пряк свидетел на случилото се, доколкото разбрах е регистрирано неправилно спускане по пързалката от момчето, не знам от кое точно момче. В момента се води следствие, там вече органите ще ще кажат какво за какво става дума”, заяви Михайлов.

На въпрос какво означава неправилно спускане, той отговори: „Имаме си правила за спускане по пързалките, явно младежът не се е спуснал както трябва, спускането се контролира, явно не е спазена инструкцията на служителя”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама