Карашев отговори: Не обръщам внимание на деца, искащи да бъдат мъже

13:43, 08 авг 19 / Спорт 25 1495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

радослав Карашев отговори на предизвикателството на Живко Стоименов. Малко по-рано днес през MMA.BG бойният атлет Живко Стоименов открито предизвика един от най-атрактивните ММА бойци в средната категория, Радослав КарашевПричината, както самият Живко каза е била остри коментари и спречкване извън тренировките между двамата, след последния двубой на Стоименов Германия. Живко открито заяви, че иска да се изправи срещу Карашев в ринга на събитието ISFA: Final Conflict, което ще се проведе през октомври в град Перник.

Отговорът на Радослав не закъсня. Опитният боец, който за последно се би през март и записа убедителна победа с технически нокаут на Гиорго Цилидис в Grand Fight Arena 2, даде отговора си без да се колебае.

"Някои хора в старанието си да бъдат известни, губят представа за реалния свят. Първо, имало е спречкване в залата помежду ни, но не ме е бил - има от кого да се потвърди. Второ, нали е мъж - какво се обяснява за категории, дати и битки в безизвестни организации. Трето, знам че искат да продадат повече билети, но не аз съм човекът, който да им изкарва парите за гала вечерта в Перник. Четвърто, преди време имаше оферта - отказа я. Става въпрос за SFC, където се е бил, а аз не. Тогава го притесняваха килограмите. Пето, аз съм се бил с почти всички топ бойци на България. Шесто, несериозно е да обръщам внимание на децата, искащи да бъдат мъже", заяви Карашев.

Карашев е един от най-опитните бойци в своята категория, като започва професионалната си кариера през 2009-та година, като за този период натрупва 12 битки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама