Розова къща с гигантски емоджита вбеси цял квартал в Манхатън

21:03, 07 авг 19 / Свят 25 2012 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Общинският съвет на Манхатън Бийч получи оплаквания от шепа гневни жители, които искат собственикът на розова къща, изрисувана с две гигантски емоджита, да ги премахне, предаде CBS.

Те твърдят, че причудливата рисунка е в нарушение на обществения ред и се притесняват, че ще снижи цените на имотите в околността.

Собствениците на жилища твърдят, че къщата на 39-та улица в близост до „Highland Avenue“ е била боядисана в ярко розово и украсена с две облещени емоджита - едното с цип на устата, другото с въртящи се очи и изплезен език - след като собственичката, Катрин Кид, е била глобена с 4 000 долара. Съседите й се оплакали, че живее незаконно под наем.

„Тя беше разстроена, след като бе глобена хиляди долари“, казва съседката й Дина Дол.

И двете емоджита с големина няколко метра, имат дълги мигли. Дол не смята, че това е съвпадение.

„Мисля, че това не е двусмислено. Цип на устните... всички знаем какво означава това", казва тя и добавя:" Мисля, че нарушава всяко чувство за благоприличие... "

Кид, която твърди, че е просто любител на изкуството, не е съгласна.

„Това е послание към мен самата да бъда позитивна и щастлива и да обичам живота“, настоява тя и добавя: „Защо има дълги мигли? Очите са като на Мона Лиза. Те някак си те следват."

Съседите посочват публикация в Инстаграм, която според тях намеква за истинските намерения на Кид.

„Нападат ли ви постоянно съседите? Струва ли ви това глоби за хиляди? Искате ли да ги сложите на място? Защо да рискувате неприятности, когато можете да ме наемете да им нарисувам хубаво послание?"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама