Снимки на деня 02 Август 2019

14:12, 02 авг 19 25 4061 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Крейг Брийн дебютира зад волана на  Хюндай i20 Coupe WRC по време на Рали Финландия. Тази година се навършват 10 години от първия му старт там.
Тюлен плува в заграждението си в зоопарк, Берлин, Германия.
Бреговата охрана на Съединените щати отплава под мемориалния мост на Портсмут , като се подготвя да участва във фестивала Sail Portsmouth в Портсмут, Ню Хемпшир, САЩ.
O.Z.O.R.A. фестивал, Унгария. O.Z.O.R.A.psychedelic trance festival e един от най-известните фестивали в Централна Европа. Запазената марка на фестивала остава ефектно построените сцени.
Изглед към границата между Южна и Северна Корея в граничния град Паджу,  Южна Корея. В града са разположени корейски и американски военни бази. Една от най-охраняваните зони в света е границата между Северна и Южна Корея.
Жители на Варшава пазят минута мълчание, за да почетат героите на Варшавското въстание по време на 75-годишнината от избухването му,Варшава,  Полша.
Три от седемте африкански диви кучета (Lycaon picus), пристигнали от Чехия, се виждат по време на въвеждането им в зоопарк Xantus Janos, Унгария.
Крейг Брийн дебютира зад волана на Хюндай i20 Coupe WRC по време на Рали Финландия. Тази година се навършват 10 години от първия му старт там.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама