Бърни Сандърс в дует с Карди Би за президентската надпревара

14:00, 30 юли 19 / Свят 25 1028 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за президентската номинация от страна на Демократическата партия Бърни Сандърс обедини усилията си с американската рапърка Карди Би с цел да насърчат младите хора да гласуват на президентските избори през 2020 г., съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Странният дует се събра на снимачната площадка в козметичен център в град Детройт.
Сандърс и Карди Би участват в клип, предназначен за младежкия електорат. "Ще се постараем да мобилизираме максимален брой млади избиратели и да ги включим в политическия дебат", заяви Сандърс пред камерата на CNN.

Карди Би публикува в Instagram своя снимка по време на обсъждания със сенатора от щата Вермонт, който се обявява за социалист. Рапърката му благодари за това, че се е наел да промени страната.

Карди Би не за пръв път изразява подкрепата си за Сандърс. На 16-ти юли тя публикува туит, в който се казва: "Този човек отдавна се бори за равни права, за човешки права!".

Според социологическите проучвания Бърни Сандърс е на второ място по популярност за получаване на кандидат президентската номинация от страна на Демократическата партия /15 на сто/ след фаворита Джо Байдън /29,3 на сто/, който е бивш вицепрезидент на САЩ.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама