Слънчево и до 32 градуса в сряда

06:30, 31 юли 19 25 1304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В сряда ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност, но само на отделни места, главно в планинските райони, ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен западен, след обяд югюгоизточен вятър. Максималните температури ще са между 29 и 32 градуса. Температурата на морската вода е около 26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа до умерен северен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 24 градуса, на 2000 метра около 17 градуса.

В четвъртък отново ще има повече облачност, около и след обяд над Източна и Централна Северна, както и в планините на Югозападна България - купеста и купесто-дъждовна. На много места в тези райони ще има и превалявания, придружени с гръмотевици. До вечерта явленията ще затихнат и през нощта ще се изясни. В петък ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, почти без валежи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама