Красимир Ципов: Българските граждани не трябва да сменят личните си документи

11:23, 26 юли 19 / Политика 25 1160 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българските граждани не трябва да сменят личните си документи. Компетентните органи работят по въпроса и ще бъдат установени виновните, включително и длъжностни лица, заяви депутатът от ГЕРБ и бивш зам.-министър на вътрешните работи Красимир Ципов, цитиран от „Фокус“.

БСП предлага безплатни лични документи след атаката срещу НАП

Ципов обясни, че няма нужда от нагнетяване на напрежение и всяване на паника и призова гражданите да запазят спокойствие.

Той определи искането на БСП правителството да осигури безплатна смяна на личните документи на засегнатите българи като „политическо хакерство от страна на БСП и от страна на Корнелия Нинова“, чиято  единствена цел е да се всява паника сред българските граждани.

„Корнелия Нинова трябва да разбере ясно, че по този начин няма да натрупа абсолютно никакъв дивидент. Изключителен популизъм е с решение на парламента да не се спазват законите и да се задължават българските граждани да си сменят личните документи когато не им е изтекла валидността“, изтъкна още той.

Ципов бе категоричен, че с изтеклите от сървърите на НАП данни няма как да се извършат имотни сделки, сделки за прехвърляне на моторни превозни средства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама