Електрически стол се появи пред централата на НАП

10:40, 24 юли 19 25 2980 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Електрически стол се появи пред централата на НАП днес. Снимка на съоръжението за екзекуции бързо бе разпространена в социалните мрежи. ,,Столът на Фандъкова" и ,,стол за хакери" са част от духовитите наименования, които гражданите дават на интересния предмет, появяващ се напоследък пред важни държавни институции.

Преди дни стряскащата мебел беше деликатно поставена пред парламента, а коментарите тогава отново валяха с любопитни предложения от гражданите към народните представители. 

Тогава шегите гласяха, че всички депутати трябва да минат през стола. ,,Несериозно! Така ще трябва да се редят и другия мандат! Най-добре от данъците в хазната да се отделят парички за още 239 столчета! Напълно трябва да се подменят местата вътре! От сегашните столове са получили затлъстяване, та тези мисля, че ще топят мазнините и ще са им удобни! Заслужават столчета с екстри!", написа потребител.

В следващите дни електрическият стол беше забелязан на превърналата се в емблематична за Столична община ул. ,,Граф Игнатиев", като отново намекът към общинари е красноречив. 

Засега не е ясно как съоръжението се появява и мести, но пиперливият хумор на инициаторите среща радушна подкрепа в социалните мрежи. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама