Къде няма да има вода в София

07:00, 16 юли 19 25 1310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 16 юли 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Копривщица“ вилна зона „Градоман“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв.“ Михайлово“

в.з. „Градоман“ 

кв. „Градоман“

ул. „Ал. Стамболийски“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Никола Вапцаров“

 ул. „Родина“, ул. „Георги  Бенковски“, ул. „Захари Стоянов“,

ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Люлин“ до края на улицата,

ул. „Люлин“ от ул. „Майор Коста Паница“ до края на улицата

ул. „Персенк“, ул. „Кукувица“, ул. „Железничарска“, ул. „Рила“, ул. „Зора“, ул. „Искра“

ул. „Средна гора“ от ул. „Искра“ до ул. „Зора“, ул. „Венера“, ул. „Кос“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Михайлово“ – на площада; кв. „Градоман“ – на площада. 

На 16 юли 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панорамен път“ кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Панорамен път“ – нечетни номера, ул. „Божур“, ул. „Васил Чекаларов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панорамен път“ ъгъла с ул. „Чукар“. 

На 16 юли 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Здравец“ кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кремиковска“, ул. „Ралица“, ул. „Свети Георги Победоносец“, ул. „Гергана“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Георги Победоносец“ ъгъла с ул. „Гергана“. 

На 16 юли 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милин камък“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Милин камък“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Милин камък“ №4. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама