Хотелиерът, нападнал израелски туристи: Изпуснах емоциите си, съжалявам

08:44, 15 юли 19 / Общество 25 1479 Шрифт:
Topnovini

Съжалявам и искам да си извиня на всички от бранша и на всички, видели случая, че не овладях емоцията си, но гостите бяха изключително агресивни. Това каза Иван Димитров, управител на хотела в „Слънчев бряг”, който беше заснет да рита израелски туристи, по Нова телевизия. Видеоклипът, който обиколи социалните мрежи, беше излъчен и от телевизия в Израел.

Управител на хотел нападна израелски туристи в ''Слънчв бряг'', в ареста е

„Ситуацията е изкарана изцяло от контекста на случилото се. На 5 юли около 11:00 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Колегите ми са направили проверка на резервацията. Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде”, обяснява управителят.

Не е повдигнато обвинение на хотелиера от „Слънчев бряг”

„Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха”, каза още Иван Тодоров. Именно тогава той се намесил и изпуснал нервите си.

Камериерка потвърди думите на шефа си и разказа как се е опитала да го защити от агресията. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама