Къде няма да има вода в София

07:00, 15 юли 19 25 872 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 15 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Маестро Кънев“ жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Маестро Кънев“ от ул. „697“ до ул. „688“
ул. „688“ от ул. „Камелия“ до ул. „Маестро Кънев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маестро Кънев“ ъгъла с ул. „Рождество“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 15 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йордан Димчев“ кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Йордан Димчев", ул. "Петър Стойнов", ул. "Стари Искър", ул. "Лъката".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стари Искър“ ъгъла с ул. „Лъката“.

На 15 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Струга“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Струга“ от „бул. Княгиня Мария Луиза“ до бул. „Христо Ботев“
бул. „Христо Ботев“ от ул. „Струга“ до „бул. Княгиня Мария Луиза“ - четни номера.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ №146.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама