Снимки на деня 10 Юли 2019

12:30, 10 юли 19 / Денят в снимки 25 3110 Topnovini
Лунна мечка се излежава в спасителния център във Виетнам, в националния парк Там Дао, Виетнам.
1
Изглед на стенопис Ла Магдалена с изображението на Фрида Кало, на ирландския художник Фин Дак, в Гвадалахара, Мексико.
2
Председателят на Демократическата къща Нанси Пелоси и лидерът на малцинствата в Сената на демократите Чък Шумер държат снимка на Емили Салцман. Това събитието в Капитолия е предизвикано след като администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп подкрепи съдебно дело в Тексас за премахване на съществуващи условия за защита в Закона за достъпни грижи.
3
Електроцентралата в  Аугсбург, Германия е включена в списъка на световното наследство от ЮНЕСКО по време на 43-та сесия на Комитета за световно наследство в Баку, Азербайджан.
4
Танцьори изпълняват представление в операта на Komische Oper в Берлин, Германия.
5
Царевично поле, показващо портрета на Грета Тунберг и надписа Петък за бъдеще във фермата Лунеман в Селм, Германия. Всяка година фермерът Лунеман създава лабиринт в своето царевично поле, свързан с актуалните събития. Тази година това е портрета на Грета Тунберг, шведска активистка, която предизвика движението на студентските стачки Петък за бъдеще.
6
Служители на сигурността патрулират по време на операция срещу заподозрени бойци в Афганистан.
7
Общ поглед на военния парад на Деня на независимостта, в Буенос Айрес, Аржентина
8
Чайка кацнала на моста на Сидни Харбър, Австралия. Според съобщения в медиите, изследователи са открили, че австралийските чайки са съдържали на патогенни бактерии, устойчиви на антибиотици карбапенем, които се използват като последно средство за лечение на бактериални инфекции.
9

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани