Снимки на деня 9 Юли 2019

12:30, 09 юли 19 25 3651 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Преследване на бикове по време на третия Еncierro, или бягане с бикове, на празниците Sanfermines в Памплона, Испания.Преследване на бикове по време на третия Еncierro,  по време на празниците Sanfermines в Памплона, Испания.
Войските на ОАЕ участват във военни операции срещу бунтовниците от Хати в южния пристанищен град на Йемен. Според съобщения, Обединените арабски емирства (ОАЕ) на 08 юли 2019 г. обявиха частично изтегляне на военните от разкъсания от войната Йемен, четири години след участието му в ръководената от Саудитска Арабия военна коалиция срещу бунтовниците от Хати в Йемен.
Християнски свещеници на площад Майнджър до църквата Рождество Христово в град Витлеем. Църквата е вписана в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО през 2012 г. и е поставена в неговия застрашен списък, поради лошото си състояние.
Въздушен поглед на градините на Уимбълдън, Лондон, Великобритания.
Диви цветя на пасище в близо до Тексас.
Кадър от фестивала Fete des Vignerons, Швейцария
Колоездачи в действие по време на третия етап от 106-то издание на колоездачната надпревара на Тур дьо Франс над 215 км във Франция.
Изглед към катедралата Реймс, Франция.
Венецуелският дизайнер Ханибал Лагуна по време на представянето на своята колекция пролет-лято 2020 по време на 70-тата седмица на модата Mercedes-Benz в Мадрид, Испания.
Паметна плоча с надпис на български в двора на църквата Света Богородица в град Битоля свидетелства за общото духовно и църковно минало на България и Македония.
Преследване на бикове по време на третия Еncierro, или бягане с бикове, на празниците Sanfermines в Памплона, Испания.Преследване на бикове по време на третия Еncierro, по време на празниците Sanfermines в Памплона, Испания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама