Къде няма да има вода в София

07:00, 05 юли 19 25 1321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 05 юли 2019 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Странето“ местност „Детски град“ район „Панчарево“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Белоснежка“, ул. „Синаница“, ул. „Хитър Петър“, ул. „Златното момиче“ и ул. „Драгойца“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Странето“ ъгъла с ул. „Белоснежка“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 05 юли 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Стоян Илиев“ гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стоян Илиев“,  ул. „Сан Стефано“ от ул. „Кирил и Методий“ до ул. „Васил Левски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стоян Илиев“ № 5. 

На 05 юли 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Кукуряк“ кв. „Овча купел“ 1, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на магазин „Кауфланд“, магазин „ВиК Ромстайл“ и Авто школа „Василеви“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кукуряк“ № 1. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама