Слънчево и горещо време в началото на работната седмица

07:10, 01 юли 19 25 887 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Седмицата започва със слънчево време, около и след обяд - горещо. Температурите ще се повишават и максималните ще бъдат между 31 и 36 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 30-31 градуса. Температурата на морската вода ще е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала, предаде НИМХ, цитиран от БТА.

И над планините ще е слънчево. Ще духа до умерен, по високите и открити части - и временно силен, североизточен вятър. Температурите ще се повишат, максималната на височина 1200 метра ще бъде около 25 градуса, на 2000 метра - около 17 градуса.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

И във вторник ще бъде слънчево и горещо с максимални температури между 34 и 39 градуса, до около 30 градуса ще остават температурите по Черноморието, където ще духа бриз.

И в сряда ще се задържи горещо. Ще бъде слънчево, но по-късно след обяд ще се развие купеста облачност, по-значителна над северните и планинските райони. На отделни места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Възможни са градушки. Вятърът за кратко ще се ориентира от северозапад, до вечерта - от север-североизток, ще бъде слаб до умерен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама