Зов за помощ: Да помогнем на Румен Георгиев да живее

18:00, 28 юни 19 / Коментари 25 911 Любомира Николова

Румен Славчев Георгиев е на 48-години и се бори за своя живот и има два болни бъбрека и редица усложнения от това. За да продължи да е част от семейството си е необходимо да събере сумата за трансплантация на бъбрек в Турция.

"Много ми се иска да Ви разкажа нещо положително за мен и моя живот, но за съжаление епикризите ми сочат точно обратното. Всичко започна през 2006 година, когато започнах да усещам умора в крайниците, отпадналост и постоянна сънливост. След консултации с различни специалисти бях диагностициран със сънна апнея и диабет. Започнах лечение, но няколко години след това развих бъбречна недостатъчност.

И... така след прекарани: сепсис, тромбофлебит, диабет, сънна апнея и хипертония бъбреците ми отказаха да функционират.

Две години след като започнах да ходя на диализа, очаквайки бала на единственото ни дете, съдбата ми изпрати поредното изпитание.

По време на профилактичен преглед съпругата ми чу зловещата диагноза- РАК.

През 2017 година започнахме заедно борбата за нейното оцеляване- тежка операция и няколко химиотерапии. Тъй като в този момент животът на съпругата ми беше най-важното за мен моите здравословни проблеми минаха временно на заден план.

 

Вече 5 години животът ми се поддържа от хемодиализната машина! За съжаление, диализата уврежда моите органи бавно, но сигурно, а състоянието ми се влошава с всеки изминал ден", казва Румен.

По думите му единственият шанс за него е животоспасяваща бъбречна трансплантация!

"Аз искам да живея, но животът ми беше оценен на 24 000 евро и имам нужда от Вашата подкрепа!", споделя Румен Георгиев.

Посочените средства са само за извършването на самата трансплантация. За всички останали иследвания и пътувания са необходими още пари.

Много спешно се налага да съберем тази за някой хора не много голяма, но така необходима сума, за да помогнем на Румен.

Нека всеки човек, който прочете тази информация да дари поне 1 лев, за да може в така тежката ситуация за Румен и семейството му да покажем, че можем да сме добри и че всеки човек изпаднал в беда може да вярва в доброто.

Всеки има право да живее и нека не отнемаме това право на Румен, а точно обратното: Мили хора, помогнете!

Може да дарите средства в помощ на Румен Георгиев тук

След пътуването през изминалата седмица на Румен до Турция са направени първите изследвания и са изразходени събраните средства от добри приятели, близки и роднини, но въпреки всичко съпругата му Румяна Георгиева благодари в социалната мрежа „Фейсбук“ за оказаната помощ на всички:

Благодаря! Голямо, огромно Благодаря на всички хора, които ни помогнаха да направим първата крачка.

Първата крачка за лечението на Румен. Хора с добри сърца, Вие помогнахте да започне  процедурата  за трансплантацията на Румен.

Отделените от Вас  средства направиха възможно да бъдат направени необходимите  изследвания в Турция и Румен да върне надеждата си за живот. Благодарим Ви!

Продължаваме по дългия и труден път, но вече уверени, че ще стигнем до края. Да! Ще стигнем благодарение на Вас и добрите Ви сърца.

Сумата за трансплантацията е непосилна за семейството ни, но благодарение на Вас, мили хора, се надяваме заедно да успеем да я осигурим.

Вярваме, че ще върнем усмивката на лицето на Румен с вашата помощ!

Още може да прочетете тук

 

Банкова сметка:

IBAN: BG 13 BPBI 7940 4083 13 5701

 

 

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Как ви се отразява седенето вкъщи?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 21 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.