Нападнаха полицаи с камъни и бутилки след масов бой в плевенско село

13:15, 24 юни 19 25 1136 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Участници в масово сбиване в село Бъркач са нападнали полицаи с бирени бутилки и камъни - един от нарушителите е задържан. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Плевен.

Около полунощ в неделя в полицията в Долни Дъбник е получен сигнал, че в центъра на с. Бъркач има масово сбиване - на около 15-20 души.

При опит да ги разтърват, полицейските служители са нападнати от биещите се с бирени бутилки и камъни. Сформирана е веднага група за посещение на местопроизшествието и са извикани допълнителни сили от служители на Районното управление в Долни Дъбник.

В сбиването са пострадали трима мъже - двама местни жители - 24-годишен, който е с травми по главата, 27-годишен, който е с фрактура на носа и наранявания по главата, и 24-годишен от с. Горни Дъбник, също с наранявания по главата. Тримата са откарани в ЦСМП-Плевен.

За 24 часа по Закона за МВР е задържан 24-годишен от с. Бъркач. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 1 от НК. Работа продължава разследващ полицай.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама