Битовата престъпност, контрабандата и наркотиците - приоритет на новия шеф на МВР-Благоевград

14:30, 20 юни 19 25 1142 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Борбата с битовата престъпност, наркотиците и контрабандата с акцизни стоки ще са приоритет в работата на новия началник на Областната дирекция на вътрешните работи в Благоевград. Старши комисар Дойчин Дойчинов пое поста преди дни, след като досегашният областен шеф Николай Хаджиев стана заместник-директор на Главна дирекция „Национална полиция“.

Дойчинов е в системата на МВР от 16 години, работил е като криминалист, експерт по наркотиците в ГДБОП, като последната му длъжност е началник на Трето районно управление в София.

Още в първите дни като директор на областната дирекция в Благоевград е очертал приоритетите си. "Приоритетите, които ще задам като работа на дирекцията, ще бъдат борбата с битовата престъпност в малките населени места и престъпленията, свързани с наркотици, акцизни стоки. Работил съм в едно от най-тежките районни в София, динамиката и напрежението ми са познати. Ще гледам най-бързо да се ориентирам. Дирекцията в момента стои добре в сравнение с другите в страната. Ще се стремим да запазим това ниво и да надграждаме", предаде БНР.

На въпрос как ще действа по отношение на вътрешното разследване за корупционни схеми и зависимости на полицаи с криминалния контингент Дойчин Дойчинов отговори: "Ще продължим да действаме точно толкова безкомпромисно, както господин Хаджиев".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама