Боят в магазин в казанлъшко село станал заради една бирена капачка

08:40, 20 юни 19 25 1449 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цялата история се е получила заради една бирена капачка. Просто им се паднало награда една бира и ходили до магазинерката да си я получат. Като им се е паднало, би трябвало да си я получат. Тази бира трябваше да се даде”. Това коментира пред Нова телевизия Смаил Мурджев – баща на двамата млади мъже, които нападнаха и пребиха жестоко трети клиент на магазин в казанлъшкото село Горно Черковище.

Двама се сбиха на опашка в магазин

Въпросният магазин, в който станало нападението, не участвал в промоцията и продавачката отказала да даде безплатната бира. Пребитият мъж повторил казаното от продавачката, след което започнал побоя.

„Без нищо няма да го удари. Или е бил провокиране от него, или от магазинерката. И те са виновни донякъде, но и са провокирани. Ако им беше дадена бирата, нямаше да се стигне дотук”, заявява бащата. И добавя, че синовете му са много добри момчета.

Главен инспектор Христо Петров, зам.-директор на РУП Казанлък, обясни, че и двамата нападатели са криминално проявени.

Очаква се днес прокуратурата да им повдигне обвинения. Вероятно производството ще бъде за хулиганство.

Нападението е заснето от охранителни камери. А битият мъж е със счупен нос, кръвонасядания и хематоми.

„Долу-горе съм добре. Опитах се да защитя магазинерката. Всичко беше за една капачка. Пак ще я защитя, жената си беше в правото”, заяви потърпевшият Галин Черакчиев.

„Бях много изплашена. Ние сме съседи с тях. Аз съм им помагала, те са ни помагали. Призовавам младите хора да бъдат по-толерантни, за да не се стига до такива неща”, заяви продавачката Ангелина Пондева.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама