Снимки на деня 18 Юни 2019

14:00, 18 юни 19 25 4111 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Афганистанско момиче, изселено  поради конфликти и бедствия. УНИЦЕФ поиска 50 милиона щатски долара, за да предостави така необходимата подкрепа на повече от 570 000 деца.
Американска лодка с прякор "Lady Liberty" тества водите в  пристанището в Ню Йорк по време на предварителен оглед на New York SailGP Race.
Пълнолуние в Шпайер, Германия.
Моделът Ford T Speedster, произведен през 1915 г. показан на изложението за ретро автомобили в музея на двореца Фестетикс в Кещели, Унгария.Смятан е за първият достъпен модел на Ford, произведен за двама.
Марк Гасол празнува на борда на открит автобус по време на победният парад в центъра на Торонто, Канада. Шампионът на НБА за 2019 г. Торонто Раптърс побеждава войните на Голдън Стейт.
Посетител стои между панелите на произведението "Коридор за изпълнение" (1969) на американския художник Брус Науман, изложен в музея на Пикасо, в Малага, Испания.
Револверът, който художникът Винсент ван Гог е използвал за самоубийство си, е представен на пресата в аукционният център Drout, Париж, Франция.
Хеликоптер за борба с подводната война е посрещнат с воден поздрав по време на 121-та годишнина във военна база в Кавите, южно от Манила, Филипините.
Деца облечени в костюми танцуват по време на  June Festivities в Каруару, Бразилия.
Афганистанско момиче, изселено поради конфликти и бедствия. УНИЦЕФ поиска 50 милиона щатски долара, за да предостави така необходимата подкрепа на повече от 570 000 деца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама