Oткриха над 9 млн. фалшиви украински бандероли

14:16, 10 юни 19 25 1614 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ /ГД МРР/ откриха контрабандно пренасяни 9 090 000 броя отпечатани изображения, наподобяващи украински акцизни бандероли за тютюневи изделия, с различни серийни номера, съобщават от Агенция “Митници“.
На 04.06.2019 г. около 12:15 часа, на излизане от Република България през ГКПП „Силистра“ е селектиран за щателна митническа проверка товарен автомобил с турски регистрационен номер, който по документи е превозвал изделия от алуминий и каучук от Турция за Русия.

След като митническите служители забелязват манипулации по пломбажното въже, при извършената проверка установяват, че в средната част на товарното помещение камионът превозва 36 кашона, съдържащи опаковки с пачки по 500 бандерола, с отпечатано на тях изображение, наподобяващо украински акцизен бандерол за тютюневи изделия, с различни серийни номера.
Нелегалната пратка от 9 090 000 стикера с изображения на украински бандероли, с общо тегло 576 кг, е задържана. Срещу шофьора на автомобила е съставен акт за установеното административно нарушение. Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама