"Балкан Холидейз" празнува 50 години чартърни полети от Великобритания до България

11:47, 07 юни 19 25 1282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Компанията е домакин на чуждестранни туристически агенции в к.к. "Слънчев бряг"

Най-големият туристически оператор у нас „Балкан Холидейз”, който ежегодно води хиляди британски гости в черноморските и взимните курорти на България, е домакин на група от 80 елитни туристически агенти, които пристигат в Слънчев бряг тази седмица, съобщиха от компанията.

Повод за събитието е отбелязването на 50-годишен юбилей от първия чартърен полет от Великобритания до България.

Представителите на британската туристическа индустрия, които гостуват на "Балкан Холидейз" у нас, имат възможността да се запознаят с предимствата на популярните курорти Слънчев бряг и Несебър, както и да посетят различни хотели и атракции, за да добият впечатления за местните традиции и гостоприемство.

С официална церемония в ресторант „Ханска шатра” в Слънчев бряг домакинът „Балкан Холидейз” награди някои от най-големите туристически агенти за приноса им към популяризиране и продажба на почивки за България. Награди за принос и грижа за издигане имиджа на страната ни като световна туристическа дестинация получиха и водещи български хотелиери, партньори на фирмата. Така компанията, която оперира в туристическия сектор в продължение на 53 години, показа признателност към своите партньори за лоялността и ангажираността към България като туристическа дестинация. Юбилеят се превърна и в повод за стартирането на новата програма 2020 на най-големия туристически оператор у нас „Балкан Холидейз”.

Проучванията показват, че България остава много популярнадестинация за британските туристи. Слънчев бряг наскоро сеиздигна на челно място в популярно британско проучване среднай-известните европейски курорти. Барометърът Holiday Costs Barometer взема под внимание 9 основни параметъра за оценяване на курортите, които класират Слънчев бряг като най-доброто място по критерий цена- ачество в сравнение с курортите в Испания, Гърция и други страни.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама