Снимки на деня 7 Юни 2019

12:30, 07 юни 19 25 4255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Италианецът Джанмарко Тамбери се състезава в дисциплина скок на мъже в състезание, част от Диамантената лига на ИААФ на олимпийския стадион в Рим, Италия.
 Topnovini.bg Published by Виктория Коларова Page Liked · 6 mins · Edited  Гладна стачка в Каракас, Венецуела. В едноседмичния протест участват повече от 500 души. Провежда се на километър от президентския дворец в Каракас, а гражданите изискват от венецуелското правителство да уважава техните права.
Мюсюлманите по света празнуват Eid al-Fitr, тридневният фестивал, който отбелязва края на мюсюлманския месец пост на Рамадан. Eid al-Fitr е един от двата най-големи празници в исляма.
Строителната площадка на хотел "Шератон" в Катманду, Непал. Според доклада, публикуван от Министерството на културата, туризма и гражданската авиация, туристическата индустрия на Непал се е удвоила от 2009 г. насам, поради създаването на международна верига хотели като Sheraton, Marriott International и Aloft, които инвестират в операциите в Катманду.
Испанският тореадор Алберто Лопес Саймън се бори с бик по време на San Isidro в арената за борба с бикове в Лас Вентас в Мадрид, Испания.
Китайският Luomahu в Сидни, Австралия. Три китайски военноморски кораби направиха, изненадващо четиридневно посещение в Сидни, като австралийският премиер Скот Морисън заяви, че това е реципрочна визита, след като австралийските военни кораби посетиха Китай.
Членове на специалните сили на Карабинерос хвърлят гранатов сълзотворен газ по време на протест, организиран от Асоциацията на учителите и учениците от средното образование срещу Закона за „Безопасна класна стая“ и заради промяната на учебната програма през третата и четвъртата учебна година в Сантяго, Чили.
Стотици професори протестират срещу няколко образователни законопроекта, които се обработват от Конгреса в Сан Хосе, Коста Рика.
Ангелина Алтамирано, на 76 години, работи върху земеделски култури по време на интервю в село Плазуела, Еквадор. Плазуела е малко селско селище в Андите в Еквадор, в сърцето на кантона Пиларо в провинция Тунгурауа, обитавана от дузина възрастни жени, които не са склонни да напуснат тази тиха и студена земя.
Италианецът Джанмарко Тамбери се състезава в дисциплина скок на мъже в състезание, част от Диамантената лига на ИААФ на олимпийския стадион в Рим, Италия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама