Валери Симеонов: Няма промяна в отношенията в „малката коалиция“

10:05, 07 юни 19 / Политика 25 387 Topnovini
1

Няма никаква новина около отношенията в „малката коалиция“, заяви лидерът на НФСБ и депутат от „Обединени патриоти“ Валери Симеонов, предаде БГНЕС.

Симеонов подчерта, че въпреки възникналото напрежение след изборите, нищо в отношенията между трите формации вътре в коалицията не се е променило. „Говоря си с всички. За мен тази обстановка на обвинения, упреци и противопоставяне не ми е приятна. Бих препоръчал на колегите да намерят нормален начин за своите взаимоотношения“, коментира Симеонов.

Каракачанов: Като на Сидеров не му харесва коалицията – става, сдава и си заминава

„Ние не сме се събрали, за да се обичаме“, допълни още той и подчерта, че коалицията може да продължи да работи въпреки противоречията. „Събрали сме се да вършим някаква работа. В случая тя е да се изпълнява програмата, под която сме се подписали. Личните отношения не би трябвало да имат значение. Освен партия, всеки представлява избиратели и то десетки или стотици хиляди, пред които е отговорен“, коментира още лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов: „Атака“ и ВМРО да се оправят – зрели хора са

Симеонов обясни, че на този етап и при тези отношения не се очертава скоро да се проведе коалиционен съвет и призова лидерите на останалите две партии да поставят личните си отношения на заден план.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани