Снимки на деня 5 Юни 2019

14:10, 05 юни 19 25 4246 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Индийско момче скача в канализационния канал на града, за да се охлади в Ню Делхи, Индия.
Парашутисти се спускат по време на възстановка на Втората световна война до бреговете на Нормандия в навечерието на 75-та годишнина от Деня на D, в Carentan, Франция.
Британският премиер Тереза Мей, британският принц Чарлз Принцът на Уелс, британската кралица Елизабет II, президентът на САЩ Доналд Тръмп и  първата дама Мелания Тръмп присъстваха на честванията по случай 75-та годишнина от Деня на D, който дава началото на края на Втората Световна Война.
Изложбата В светлината на американския фотограф Джоел Мейеровиц, която се провежда в Мадрид, Испания. Събитието включва 98 снимки, показващи социалната, културната и политическата ситуация в Испания от 1966 до 1967 г.
Пускането на ракета с твърдо гориво "Дълги март-11" от мобилна платформа за изстрелване в Жълтото море край провинция Шандонг в източната част на Китай. За първи път успешно стартира ракета от офшорна платформа в Жълто море край провинция Шандонг, изпращайки два космически експериментални сателита и пет търговски спътника в космоса.
Мюсюлмански протестиращи кашмири, които се събраха след кулминацията на молитвите на Ид ал-Фитр и са хвърляли камъни срещу индийската полиция в знак на протест срещу индийското правителство.
Spider Gwen позира за портрети в AC / DC Lane в Мелбърн. Най-голямото събиране на поп култура в Австралия, Oz Comic-Con, се провежда в Мелбърн на 8 и 9 юни в конгресния и изложбен център в Мелбърн.
Въздушна снимка на острови в езерото Ейбзее близо до Гармиш-Партенкирхен, Германия.
Индийско момче скача в канализационния канал на града, за да се охлади в Ню Делхи, Индия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама