Снимки на деня 4 Юни 2019

12:30, 04 юни 19 25 4129 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Букет цветя е поставен на Стълбът на срама, произведение, посветено на жертвите на избиването на площад Тянанмън в Пекин през 1989 г. в Хонконгския университет в Хонконг, Китай.
Френски ентусиасти, облечени като американски войници от Втората световна война, седят до американски флаг, засаден в пясъчна дюна на плажа Омаха на брега на Нормандия малко преди честването на 75-та годишнина на Деня на Д, който бележи началото на края на Втората световна война в Европа.
Кадър от  Световната лига за сърфиране на Сали Фицгиббонс от Австралия в действие по време на полуфиналния кръг на сърфиране на Маргарет Ривър през 2019 г.
Стотици участват в поход, в Буенос Айрес, Аржентина по време на деня на "Ni una menos" (Не по-малко, на испански). Няколко социални организации представиха нов законопроект за обявяване на извънредно положение във връзка с насилието срещу жени, което само по себе си е убило 250 души в страната през 2018 година.
Действащият министър на отбраната на САЩ, Патрик Шанахан и японският министър на отбраната, Такеши Ивайа преди срещата си в Министерството на отбраната в Токио, Япония.
Унгарци в издирване на 18-те южнокорейци, които не са били открити в смъртоносната лодка. Туристическата лодка се сблъска с по-голям кораб и потъна на 29 май, оставяйки най-малко осем южнокорейци мъртви и още 18 други.
Мюсюлманите от Кувейт се поздравяват, след сутрешната молитвапо време на празненствата Айд ал-Фитр, които отбелязват края на Рамадан в Кувейт.
Кораба на снимката са копия на средновековни превозни средства и част от декора на пиесата Клетва на праведните. Премиерата на театъра на открито, предстои на 22 юни 2019 г. в Германия и разказва легендата за пирата Клаус Стоербекер.
Медицински персонал пред на входа на изолираното отделение на Медицинския колеж в Кочи, Индия. Властите потвърдиха, че 23-годишен студент е заразен с вируса Нипах. Този вирус се разпространява чрез плодови прилепи и все още няма открита ваксина срещу вируса.
Мюсюлманите по света празнуват Айд ал-Фитр, тридневният фестивал, който отбелязва края на мюсюлманския месец пост на Рамадан.
Букет цветя е поставен на Стълбът на срама, произведение, посветено на жертвите на избиването на площад Тянанмън в Пекин през 1989 г. в Хонконгския университет в Хонконг, Китай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама