Снимки на деня 3 Юни 2019

12:15, 03 юни 19 / Денят в снимки 25 3316 Topnovini
В Китай се отбелязва 30-ата годишнина от протестите на площад „Тянанмън“ през 1989 година. Между 15 април и 04 юни 1989 г. студенти, интелектуалци и активисти участваха в поредица от демонстрации срещу китайската комунистическа партия, където последвалото военно преследване от страна на властите причини голям брой смъртни случаи и наранявания на цивилни.
1
Лодка, превозваща 33 южнокорейски туристи, бе разбита от голям речен круизен кораб и потъна в р. Дунав на кея на моста Маргарет на 29 май. Загинали са най-малко седем туристи, седем туристи бяха ранени и 21 души, включително двама членове на екипажа са изчезнали.
2
Министърът на отбраната на САЩ - Патрик Шанахан и южнокорейският министър на отбраната - Джеонг Кьонг-Ду по време на церемония по посрещането в Министерството на отбраната в Сеул, Южна Корея.
3
Сърфисти на сърфират на Бонди Бийч в Сидни, Австралия.
4
Красив поглед на дъга от гробището на Уейвърли в Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия.
5
Индийски боклукчии сред боклука в двора на сметището в близост до град Амритсар, Индия преди Световния ден на околната среда. Замърсяването на въздуха и подобряването на качеството на въздуха в градовете по света са тема на Световния ден на околната среда 2019 г., който се отбелязва ежегодно на 05 юни.
6
Австралийският премиер Скот Морисън по време на посещението си в католическото училище в Хониара, Гуадалканал, Соломоновите острови.
7
Изглед на село Гандрук, крайна точка на Маратон Аннапурна в района на Каски, Непал.  Маратонът Аннапурна, който започва от базовия лагер Аннапурна  до село Гандрук, е вторият  маратон по височина на надморското равнище в Непал.
8
На снимката е показано пристанището Дос Бокас в Табаско, Мексико. Президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор откри новата корабостроителницата на рафинерията Дос Бокас.
9

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани