Снимките на филма за Наим Сюлейманоглу ще бъдат в България, Турция и Азербайджан

12:00, 31 май 19 25 1447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хаят Ван Ек се казва актьорът, който ще изпълнява ролята на покойния легендарен щангист Наим Сюлейманоглу в игрален филм, подготвян от турски екип. Актьорът Хаят Ван Ек е 20-годишен. Роден е в Амстердам, баща му е холандец, майка му е туркиня, а от шестгодишен живее в Турция.

Младежът се подготвя за ролята на Наим като тренира щанги под ръководството на брата на Наим - Мухаррем Сюлейманоглу. Във филма той ще играе със синьото трико на Наим, с което го помнят милиони почитатели и зрители по света.

От продуцентската компания Студия за дигитални изкуства, която ще реализира филма със заглавие "Джобният Херкулес: Наим Сюлейманоглу" съобщиха, че в близките дни предстои да бъде представен първият тийзър.

Продуцент е Мустафа Услу, чийто последен филм за една от звездите на турската музика Мюслюм Гюрсес бе гледан от рекорден брой зрители. Режисьор на филма е Йозер Фейзиоглу, а консултант е братът на Наим Мухаррем Сюлейманоглу, също щангист и треньор, пръв помощник на брат си приживе.

В продукцията са ангажирани известни турски актьори. Ролята на бащата на Наим е поверена на актьора Йеткин Дикинджилер, известен изпълнител и в турските сериали. В ролята на майката на Наим ще се превъплъти Селен Йозтюрк. Ролята на първия треньор на Наим, роденият в България щангист Енвер Тюркилери, който се изселва в Турция през 1989 г., ще бъде поверена на Гюркан Уйгун.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама