Семейство Паси осъди предаването ,,Папараци"

18:45, 30 май 19 25 7601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гергана и Соломон паси са осъдили на първа инстанция предаването "Папараци", продуцирано от компанията "Междинна станция" на Иван Христов и Андрей Арнаудов. В профила си във Фейсбук Гергана Паси обяви, че семейството ѝ е спечелило делото в Софийския районен съд.

То беше заведено, след като през 2015 г. Гергана и Соломон Паси бяха следени няколко седмици от хора, работещи за "Папараци". Тогава предаването, което върви по бТВ, се водеше от Николета Лозанова.



"В продължение на повече от месец нито на мен, нито на Соломон ни хрумна дори и за секунда, че това са "журналисти". Но пък всяка друга болна мисъл мина през главите ни - от "Наглите" и "Недосегаемите" през трафиканти на дрога до обикновени крадци на апартаменти", пише Гергана Паси. Допълва, че със съпруга ѝ Соломон започнали да отменят ангажиментите си, за да са при децата си, чували се по-често с учителите им детската градина, с бабите и дядовците.

"Описвам тези подробности, за да стане ясно, че това не беше каприз или "мрънкане на публични хора", а вопъл на нормален човек, когато личната му свобода е превзета с комерсиални цели, без да е налице сериозен обществен интерес", пише Паси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама