Къде няма да има вода в София

07:00, 28 май 19 25 833 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 28 май 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Цар Симеон“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Цар Симеон“ от ул. „Георги С. Раковски“ до ул. „Бачо Киро“ и ул. „Георги Бенковски“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Екзарх Йосиф“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ №33.

На 28 май 2019 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Проф. Иван Георгов“, кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Константин Преславски“, ул. „Първа Българска армия“, бул. „Илиянци“ и ул. „Професор Иван Георгов“
по ул. „Професор Иван Георгов“ от ул. „Първа Българска армия“ до река „Суходолска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Илиянци“ ъгъла с алея „Локомотив“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 28 май 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по бул. „Васил Левски“ от ул. „Юри Венелин“ до ул. „Ген. Гурко“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Юри Венелин“.

На 28 май 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цар Симеон I“, с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Цар Симеон I“ от ул. „Зюмбюл“ до ул. „Цар Симеон I“ №2.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон I “ срещу училището.

На 28 май 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Саранци“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Саранци“ от бул. „Ботевградско шосе“ до ул. „Григорий Цамблак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Саранци“ №10.

На 28 май 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Латинка“, с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Демокрация“, ул. „Искър“, ул. „Зад село“, ул. „Балкан“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латинка“ №31.

На 28 май 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зора“, кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ботев“, ул. „Пенчо Славейков“, ул. „Тополите“, ул. „Враня“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Зора“.

На 28 май 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вихрен“, вилна зона „Банкя“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Вихрен“, ул. „Здравец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вихрен“ ъгъла с ул. „Здравец“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама