Харалан Александров: На тези избори победи любовта

21:30, 26 май 19 25 862 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не мога да си обясня тази разлика от 7%. Ние видяхме отново Бойко Борисов в най-добрата му форма. Той можеше да бъде прегърнат и на този фон избледня къщата в Барселона. Той в цялата си харизма се пусна да обикаля страната.

Това каза в студиото на Канал 3 социалният антрополог Харалан Александров, който коментира резултати от евроизборите. "От друга страна видяхме две доста агресивни жени, които съскаха. Не разбирате ли какво стана? Любовта победи. Борисов си върна контрола в държавата. Борисов направи това, което е правил много пъти. Бих изчакал малко, защото това е огромна разлика. Това говори, че една голяма част от хората не са казали какво е положението. Борисов направи каквото е правил и друг път - тотално обикаляне на страната", добави Александров.

"По-скоро БСП не реализира това, което можете и трябваше. БСП направиха 2 грешки, не заради резултатите. Първо, че тематиката за злоупотребата с власт не беше преведена към това какво е това, свързано с Европа", каза от своя страна проф. Александър Маринов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама